امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

افتتاح مرکز رباتیک سما آذربایجان‌شرقی

تاریخ خبر: یکشنبه 29 مهر 1397 - 13:29
مرکز رباتیک سما استان آذربایجان‌شرقی با خوش‌آمد ربات سخنگو به مسئولان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، هم‌زمان با سفر یک‌روزه معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما به تبریز، مرکز رباتیک سما استان آذربایجان‌شرقی با حضور مسئولان استانی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

علیرضا منظری توکلی صبح امروز در آیین افتتاح این مرکز با قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در‌خصوص تجهیز و راه‌اندازی این مرکز ابراز امیدواری کرد با توجه به تحولات دنیای امروز با انجام چنین اقداماتی در دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه سما، شاهد بالندگی و رشد روز افزوون سما در عرصه علم و فن آوری بر‌اساس الگوی توسعه ایرانی اسلامی باشیم.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان‌شرقی هم با بیان اینکه این مرکز در وهله نخست نسبت به جذب و آموزش علاقه‌مندان از میان دانش‌آموزان و دانشجویان سما و دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود از پذیرش و بسط فعالیت‌های این مرکز برای تمام گروه های سنی و عموم نیز در آینده نزدیک خبر داد.

محمد نریمانی‌راد اظهار کرد: آموزش رباتیک به کودکان و نوجوانان قدرت تصویرسازی سه‌بعدی در آنها را به‌طور چشمگیری افزایش داده و خلاقیت را در این سنین شکوفا می‌کند. عمده فعالیت این مرکز تمرکز بر روی طراحی و ساخت انواع ربات‌های انسان‌نما، ربات‌پرنده، ربات خانگی و ربات آتش‌نشان و شرکت در مسابقات ملی و بین‌المللی است.

مراسم افتتاح این مرکز با رونمایی از ربات سخنگو و خوش‌آمدگویی به حضار توسط این ربات همراه بود. همه مراحل مربوط به طراحی و ساخت این ربات به‌همت تیم رباتیک سما استان انجام یافته است. از دیگر موارد جالب در این مرکز طراحی و ساخت ربات حفظ تعادل و انجام حرکات نمایشی توسط ربات‌های فوتبالیست بوده که برای گروه سنی کودکان طراحی شده است.