امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در آذربایجان‌شرقی؛ انستیتو بین‌المللی زبان‌های خارجی سما گشایش یافت

تاریخ خبر: یکشنبه 29 مهر 1397 - 14:52
انستیتو بین‌المللی زبان‌های خارجی سما با حضور معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما در استان آذربایجان‌شرقی افتتاح شد.

سرپرست انستیتو بین‌المللی زبان‌های خارجی سما آذربایجان شرقی صبح امروز در حاشیه افتتاح این مرکز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد تبریزاظهار کرد: در راستای اهمیت و ضرورت تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص، انستیتو بین‌المللی زبان‌های خارجی سما استان آذربایجان شرقی افتتاح شد.

دانش محمودی ایران‌زاده افزود: هدف ما در این مؤسسه، فقط آموزش زبان انگلیسی نیست؛ بلکه سایر زبان‌ها ازجمله زبان فرانسوی، روسی و ... نیز تدریس خواهد شد.

وی ادامه داد: برگزاری کلاس‌های ترمیک برای رده‌های سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان، آمادگی برای آزمون‌های ورودی دانشگاه، دوره‌های IELTS، TOFEL و EPT و دوره‌های فشرده مکالمه و گرامر از برنامه‌های آموزشی این مرکز است.

ایران‌زاده اظهار کرد: انتخاب محتوای مناسب کتاب‌های زبان، به‌کارگیری مدرسان متعهد و اخلاق‌مدار، دارای دانش روزآمد و استاندارد و مهارت انتقال مفاهیم و فن کلاس‌داری، دقت در مسائل آموزشی و توجه به پیشرفت زبان‌آموزان، آموزش تلفیقی برای کودکان پیش‌دبستانی و ... در راه‌اندازی این مرکز در نظر گرفته شده است.