امروز: یکشنبه 19 مرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در تبریز رخ داد؛ رونمایی از سامانه مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ خبر: شنبه 19 آبان 1397 - 12:10
سامانه مراکز رشد واحدهای فناور در دومین روز پنجمین نشست سراسری مدیران مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در تبریز رونمایی شد.

مدیرکل کارآفرینی و تجاری‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه برگزاری پنجمین نشست مدیران مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: قابلیت دسترسی به سامانه مراکز رشد واحدهای فناور در چهار سطح سازمان مرکزی، استانی، واحد دانشگاهی و واحدهای فناور تعریف شده است.

حامد افشاری افزود: یکی از قابلیت‌های این سامانه گزارشگیری سهل و آسان از هسته‌ها، واحدهای فناور و مراکز رشد است.

وی به اطلاع‌رسانی جامع این سامانه اشاره کرد و گفت: مجموعه فعالیت‌های همه واحدهای فناور در این سامانه برای جلوگیری از موازی‌کاری ارائه می‌شود.

مدیرکل کارآفرینی و تجاری‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی از پاسخگویی آنلاین سامانه خبر داد و افزود: رتبه‌بندی همه مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی از این سامانه انجام می‌شود و کاربران مراکز رشد می‌توانند به صورت آنلاین در ارتباط باشند.