امروز: یکشنبه 19 مرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در برنامه به‌وقت دانشجو؛ دیدار چهره به چهره دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با مسئولان

تاریخ خبر: شنبه 19 آبان 1397 - 12:11
نشست صمیمی به‌وقت دانشجو به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد تبریز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و تقویت روحیه مطالبه‌گری نسل جوان و دانشجویان، نشست صمیمی به‌وقت دانشجو با حضور عزیز جوانپور رئیس دانشگاه و معاونان وی، روزهای دوشنبه ساعت ۱۱ در مجتمع فرهنگی شهید فرهنگی والا واحد تبریز برگزار می‌شود.

سعید وحیدی‌مهر تصریح کرد: هدف از اجرای به‌وقت دانشجو حفظ کرامت انسانی است، دانشجویان می‌توانند در فضایی صمیمی مطالبات خود را با هیأت رئیسه دانشگاه در میان بگذارند تا در چارچوب قوانین دانشگاه در تحقق آنها تسریع شود.

وی با بیان اینکه برنامه به‌وقت دانشجو موجب ایجاد صمیمیت بین دانشجو و سایر اعضای سیستم دانشگاه می‌شود، گفت: بعضی مواقع مشکلاتی برای دانشجویان به وجود می‌آید که برای حل‌کردن آنها دانشجویان باید با حوزه‌های مختلف در ارتباط باشند. برگزاری این برنامه با حضور معاونان دانشگاه می‌تواند مشکلات دانشجویان و نواقص سیستم را در اسرع وقت مرتفع کند.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد تبریز گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خود را موظف می‌داند که پل ارتباطی دانشجویان با مسئولان را بیش از پیش در همه دانشکدهای دانشگاه  بسط و گسترش دهد تا با عنایت الهی و نیت خالص رضایت دانشجویان و خانواده‌ آنان را جلب و به اهداف مورد نظر دست یابد.