امروز: یکشنبه 19 مرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در واحد تبریز برگزار شد؛ کارگاه تخصصی استکبار ستیزی و استعمار شناسی

تاریخ خبر: یکشنبه 20 آبان 1397 - 08:06
به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز کارگاه تخصصی استکبار ستیزی و استعمار شناسی، بررسی متون استعمار ستیزی در آثار نویسندگان اروپایی به زبان انگلیسی برگزار شد.

میلاد عبدی دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد:   هدف از برگزاری این کارگاه پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید معظم له بر انتقال پیام انقلاب اسلامی و ارزش های انقلابی به نسل جوان و مخاطبان کشورهای اسلامی و جهان است.

عبدی از  تداوم برگزاری کارگاه ها و نشست های تخصصی به زبان انگلیسی در زمینه های مختلف سیاسی و انقلابی خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم گامی مؤثر در  بیداری دانشجویان برداشته  و این قشر متفکر و اثرگذار را به مطالعه و پژوهش در زمینه به ثمر رسیدن، عزت و اقتدار انقلاب شکوهمند  اسلامی تشویق کنیم.

کارگاه تخصصی استکبار ستیزی و استعمار شناسی  با تدریس دکتر مینا سلماسیه عضو هیأت علمی گروه زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز  صبح امروز در سالن علامه جعفری واحد تبریز برگزار شد.