امروز: پنجشنبه 30 آبان 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون توسعه مدیریت و منابع واحد تبریز تاکید کرد: رشد و توسعه دانشگاه مدیریت جهادی می طلبد

تاریخ خبر: شنبه 3 آذر 1397 - 10:06
علیرضا دادجویان گفت: رشد و توسعه و تحقق اهداف عالیه دانشگاه‌ها نیازمند فعالیت و مدیریت جهادی است.

علیرضا دادجویان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاداسلامی واحد تبریز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی ، از تصویب و ابلاغ چارت سازمانی بیمارستان امام سجاد (ع) در آینده نزدیک خبرداد و گفت: از زمان بهره برداری بیمارستان بیش از 160 عمل جراحی در بخش های مختلف انجام یافته است .

وی با بیان اینکه این بیمارستان به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی خدمات ویژه‌ای، ارائه می کند، تصریح کرد: درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان، جراحی عمومی، گوش و حلق و بینی، ریه و ارولوژی، داخلی، عفونی، کودکان، ارتوپدی، روانپزشکی، داخلی مغز و اعصاب، طب فیزیکی و توانبخشی پوست، غدد، زیبایی، قلب و عروق مجهز به تست ورزش و اکوکاردیوگرافی و چشم پزشکی در حال فعالیت است.

وی افزود: در نظر است مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی در این بیمارستان راه اندازی شود. این مرکز در زمینه های مختلف همچون خانواده، ازدواج، مشاوره کودک، تحصیل و روانشناسی خدمات مشاوره ارائه خواهد داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع به راه اندازی و بهره برداری از بخش های آموزشی کلینیک دندانپزشکی اشاره کرد  و گفت: همکاران ساعی تبریز با تلاشی مضاعف و مدیریت جهادی توانستند طی شش ماه بخش های آموزشی کلینیک دندانپزشکی را راه‌اندازی کنند تا دانشجویان بتوانند مرحله عملی و آموزش بالینی خود را بگذرانند.

این مقام مسئول گفت: پروژه عمرانی بیمارستان دامپزشکی (دام های کوچک و بزرگ و طیور) این دانشگاه به اتمام رسیده که شامل اتاق های جراحی دام، سالن معاینه، اتاق مامایی و تولید مثل و هفت آزمایشگاه تخصصی است.

وی در ادامه واحد تبریز را سازمانی انعطاف پذیر، پویا و موفق عنوان کرد و گفت: با تجمیع مراکز آزمایشگاهی ومراکز تحقیقاتی بیوتکنولوژی، نانوفناوری صنعتی، بیوفوتونیک، رباتیک و فناوریهای نرم و مدیریت توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه در یک ساختمان انعطاف پذیری واحد تبریز را نشان دادیم و تلاش کردیم همپای دانشگاه های تراز اول کشور باشیم.

دادجویان افزود: با هدف رویکرد همگرایی مراکز تحقیقاتی و در راستای سیاست های درآمدزایی از محصولات دانش بنیان و انجام طرح های خارج از دانشگاه در جهت حل مشکل جامعه این مراکز تجمیع شده اند که موجب افزایش توانمندی های مراکز تحقیقاتی شده که در نوع خود در دانشگاه آزاد اسلامی کم نظیر است.

وی گفت : تسهیل مدیریت فضاهای آزمایشگاهی و صرفه جویی در هزینه‌های جاری و مواد مصرفی شده و استفاده مجدد و بهینه از برخی تجهیزات راکد از مزایای ایجاد مجتمع آزمایشگاهی این دانشگاه است که با این هم گرایی بستر لازم را برای اخذ گواهی آزمایشگاه همکار استاندارد جهت دست یابی به درآمدهای غیر شهریه ای را فراهم کرده ایم.

دادجویان بهره برداری از مجتمع فرهنگی شهید وحید فرهنگی والا را از دیگر دستاوردهای این واحد دانشگاهی بر شمرد و گفت: این مجتمع شامل بخش های کانون قرآن و عترت(ع)، خانه نشریات، کانون‌های دانشجویی و هنری و اتاق جلسات فرهنگی و اجتماعی است.

وی یکی از رمزهای بقا و توسعه سازمان را نگاه سیستمی دانست و گفت : با برنامه ریزی و آینده نگری می توانیم چشم انداز روشنی در افق 1404 داشته باشیم و در رسیدن به اهداف عالی دانشگاه گام های موثری برداریم .

وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: قطعا واحد تبریز با بهبود مستمر در عملکرد، یکی از مراکز تأثیرگذار در حل مسائل و مشکلات منطقه ای و کشوری خواهد بود.