امروز: پنجشنبه 10 مهر 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حضور مسئولان؛ دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تجلیل شدند

تاریخ خبر: چهارشنبه 14 آذر 1397 - 16:32
دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در نخستین جشنواره تجلیل از دانشجویان ممتاز این دانشگاه تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، سعید وحیدی‌مهر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در نخستین جشنواره تجلیل از دانشجویان برتر این دانشگاه با تبریک فرا رسیدن روز دانشجو گفت: خدا را شاکرم که در طلیعه چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران توفیق پیدا کردیم در ساحت مقدس دانشگاه و محل کسب علم و معرفت گردهم آییم و از دانشجویان نمونه و آینده سازان کشور در حضور خانواده ‌هایشان تجلیل کنیم.

وی اظهار کرد: نخستین جشنواره تجلیل از دانشجویان نمونه این دانشگاه با هدف ایجاد انگیزه و خودباوری در دانشجویان و معرفی توانمندی‌های دانشگاه برگزار شده است.

وحیدی‌مهر تصریح کرد: آیین‌نامه انتخاب و شیوه‌نامه اجرایی با الهام گرفتن از طرح انتخاب دانشجویان نخبه تدوین شد و بر اساس آن دانشجویان بر حسب مدارک تحویلی امتیازدهی و  بخش‌بندی شدند.

رئیس شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در این جشنواره از دانشجویان نمونه در هفت گروه تجلیل می‌کنند، گفت: از میان ۱۰۰ نفر دانشجوی ثبت‌نام‌کننده در این جشنواره، ۵۶ نفر، شرایط دانشجوی نمونه را احراز و در قالب گروه‌های قرآنی، ایثارگری، فرهنگی (ادبی هنری)، سیاسی اجتماعی، آموزشی، پژوهشی و ورزشی تجلیل شدند.

وی ابراز امیدواری کرد با بهره‌گیری از نظرات و ایده‌های استادان، دانشجویان و کارشناسان سطح کیفی و کمی جشنواره‌های‌ آتی ارتقا یابد و شاهد افزایش چشمگیر تعداد ثبت نامی‌ها باشیم.

به گزارش آنا، نخستین جشنواره تجلیل از دانشجویان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره کل ریاست و روابط عمومی این دانشگاه و با حضور استادان و جمع کثیری از دانشجویان و خانواده‌ آنان در سالن شهریار واحد تبریز برگزار شد.