امروز: سه شنبه 13 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد تبریز:اجلاس دانشجویی شهید حسن باقری در دانشگاه آزاد تبریز برگزار می‌شود

تاریخ خبر: چهارشنبه 3 بهمن 1397 - 10:25
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از برگزاری اجلاس دانشجویی کنگره ملی شهید حسن باقری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دکتر عزیز جوانپور اظهار کرد: کنگره ملی شهید حسن باقری به‌عنوان الگویی برای جوانان به‌مدت پنج روز از چهارم تا نهم بهمن جاری در تبریز برگزار خواهد شد.

وی بخش‌های مختلف این کنگره را برشمرد و گفت:  این کنگره شامل چهار اجلاسیه، شب خاطره و کنگره ملی شهید حسن باقری افشردی است که اجلاس دانشجویی آن روز شنبه ششم بهمن در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲  برگزار می‌شود.

رئیس کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره سرلشکر شهید حسن باقری افزود: سردار مرتضی صفاری سخنران این اجلاس است و  حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم، خانواده معظم شهدا و مسئولان لشکری، کشوری و استانی در آن حضور خواهند داشت.

غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری جوان‌ترین فرمانده دفاع مقدس بود و نقش مهمی در موفّقیّت رزمندگان در عملیات‌ فتح‌المبین، رمضان، بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر داشت.

اجلاسیه دانشجویی کنگره ملی شهید حسن باقری