امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در رساله دکتری دفاع شد؛ ارائه ابعاد مدیریت شهری فناورمحور برای نخستین‌بار در کشور

تاریخ خبر: چهارشنبه 10 بهمن 1397 - 13:34
نخستین دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش‌محور دانشگاه آزاد اسلامی در رشته شهرسازی برای نخستین‌بار در کشور در رساله دکتری به ارائه ابعاد مدیریت شهری فناورمحور پرداخت.

به گزارش روابط عمومی واحد  تبریز، نخستین دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش‌محور دانشگاه آزاد اسلامی در رشته شهرسازی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با دفاع از رساله خود با عنوان «راهکار دستیابی به الگوی مدیریت شهری فناورمحور در چارچوب وظایف و مأموریت شهرداری‌ها در ایران (مطالعه موردی: کلانشهر تبریز)» فارغ‌التحصیل شد.

میثم دیداریان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تبریز اظهار کرد: نتیجه نهایی این رساله، ارائه مدل علمی ـ کاربردی برمبنای فناوری اطلاعات و اصول شهر الکترونیک برای مدیریت شهری در ایران در چارچوب قوانین و مقررات کشور در ارتباط با شهرداری‌ها بود.

وی اضافه کرد: در این پژوهش برای نخستین‌بار در کشور ابعاد مدیریت شهری فناورمحور، شاخص‌های خدمات فناورانه قابل ارائه توسط شهرداری‌ها، امکانات فناورانه خدمات‌رسان، شهروندان الکترونیک و مدیران شهری الکترونیکی به صورت علمی استخراج و اثبات شده است.

به گزارش آنا، در انجام این رساله رسول درسخوان استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به‌ عنوان استاد راهنما  دیداریان را همراهی کرده است.

داوران این رساله به ترتیب محمدتقی پیربابایی دانشیار دانشگاه هنر اسلامی تبریز، حسن ستاری و مهسا فرامرزی به ترتیب دانشیار و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بودند.

دیداریان موفق شد با کسب درجه عالی موفق به پایان تحصیلات خود در رشته شهرسازی مقطع دکتری شود و نام خود را به عنوان نخستین دانش‌آموخته دکتری پژوهش‌محور دانشگاه‌‌ آزاد اسلامی ثبت کند. رساله دیداریان منتج به چاپ دو مقاله در مجله  علمی و پژوهشی مدیریت شهری شده است.