امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در بوکان صورت گرفت؛ حضور نماینده رئیس دانشگاه آزاد در مجلس ترحیم دانشجوی واحد بناب

تاریخ خبر: شنبه 13 بهمن 1397 - 10:55
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تشییع، خاکسپاری و مجلس ترحیم دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی واحد  تبریز،  عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز، امروز به نمایندگی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تشییع، تدفین و مجلس ترحیم دانشجوی فوت‌شده در حادثه واژگونی مینی‌بوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب حضور یافت.

در مراسم خاکسپاری و ترحیم شادروان مرحومه دیمن مولودپور  تعداد زیادی از دانشگاهیان شمال‌غرب کشور و  رئیس دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های آذربایجان‌شرقی٬ آذربایجان‌غربی، بوکان و بناب حضور داشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در حضور دیروز و امروز در روستای ناچیت شهرستان بوکان  پیام تسلیت دکتر محمدمهدی طهرانچی را خدمت خانواده معزا، استادان و دانشجویان حاضر در مجلس ابلاغ و این ضایعه دلخراش را  تسلیت گفت و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را در غم عزیز از دست‌رفته شریک دانست.

به گزارش آنا، صبح روز دوشنبه هفته جاری یک دستگاه مینی‌بوس حامل ۶ دانشجوی دختر رشته مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب که برای گذراندن کلاس‌های عملی خود راهی بیمارستان میاندوآب بودند، به علت بارندگی و لغزندگی شدید جاده بناب ـ ملکان از مسیر خود خارج و واژگون شد که مصدومان بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند.

۵ نفر از دانشجویان پس از درمان سرپایی از بیمارستان ترخیص  و متأسفانه دیمن مولودپور یکی از دانشجویان به‌علت شکستگی و خونریزی داخلی پس از دو روز بستری در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.