امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوانپور خبر داد: ۳۰ نفر از کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز رسمی‌ شدند

تاریخ خبر: چهارشنبه 17 بهمن 1397 - 14:26
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: با تلاش مسئولان وضعیت شغلی ۳۰ نفر از همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به رسمی‌قطعی تبدیل شد.

به گزارش روابط عمومی واحد  تبریز، عزیز جوانپور  در  نشست صمیمی با کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبدیل وضعیت تعدادی از کارمندان را به رسمی قطعی تبریک گفت و اظهار کرد: بنده این سعادت را داشته‌ام که در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی با گروهی از شریف‌ترین و دلسوزترین کارمندان که با پشتکار، همدلی و هم‌افزایی چرخ‌های این دانشگاه را به گردش می‌آورند، همکار هستم.

وی گفت: با تلاش مسئولان دانشگاه ۳۰ نفر از همکاران به رسمی‌قطعی تبدیل شده‌‌اند و  پرونده مابقی کارکنان رسمی آزمایشی برای اقدام به سازمان مرکزی ارسال شده است.

رئیس واحد تبریز از تلاش مسئولان این دانشگاه نسبت به تبدیل وضعیت کارکنان، قدردانی کرد و افزود: تبدیل وضعیت همکاران قراردادی نیز از اولویت‌های کاری دانشگاه بوده و با جدیت در دست پیگیری است.

جوانپور ادامه داد: هر سازمان و مجموعه‌ای در مسیر حرکت خود اهداف بلندی را دنبال می‌کند. هدف مجموعه دانشگاه در درجه اول اعتلای فرهنگی و علمی جوانان این مرزوبوم است. مسلماً هرقدمی که برای نیل به این هدف برداشته می‌شود، خشنودی خدا و خلق خدا را به‌دنبال خواهد داشت.

وی با تشکر و قدردانی از تلاش همکاران ابراز امیدواری کرد با همدلی و همبستگی و با همتی مضاعف و در فضایی سالم برای تحقق اهداف دانشگاه و منویات مقم معظم رهبری گام برداریم.

آلبوم تصاویر

ضمائم