امروز: پنجشنبه 10 مهر 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در دومین نمایشگاه فن بازار

تاریخ خبر: یکشنبه 28 بهمن 1397 - 14:04
دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در دومین نمایشگاه تخصصی فن بازار با محوریت کشاورزی و منابع طبیعی شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با  بیش از 25 نوع دستاورد از محصولات دانش بنیان در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی به همت مدیریت ارتباط با صنعت واحد تبریز در نمایشگاه بزرگ فن بازار کشاورزی که در محل نمایشگاههای دائمی سازمان مرکزی برگزار کردید شرکت کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با ارائه طرح تولید و تکثیر انواع کاکتوس و ساکولنت، ارائه انواع فرآوری شده محصولات زنبور عسل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه با ارائه طرح گلخانه هوشمند، پرورش عقرب و نحوه سم گیری از آن، نایلون نانوپلیمری بسته بندی سیب، سامانه تولید علوفه هیدروپونیک، واحد بناب با ارائه دستگاه مه پاش حرارتی مورد استفاده در گلخانه ها و واحد میانه با ارائه کودهای بیولوژیک زیستی و عالی در نمایشگاه فوق شرکت و تقدیر شدند.

این نمایشگاه از تاریخ 13 لغایت 15 بهمن ماه و بمنظور تقویت تجاری سازی محصولات دانش بنیان موجود در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.