امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در نشست هم‌اندیشی صورت گرفت؛ «جریان‌شناسی انقلاب اسلامی» در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 14:23
نشست هم‌اندیشی استادان و نخبگان با عنوان جریان‌شناسی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفتگوروابط عمومی واحد تبریز درباره نشست هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی با عنوان «جریان‌شناسی انقلاب اسلامی» اظهار کرد: این نشست با هدف شناخت استادان و نخبگان دانشگاهی با جریانات سیاسی قبل از انقلاب اسلامی، جریانات سیاسی شکل‌دهنده انقلاب اسلامی، جریانات و گروه‌های دهه اول انقلاب اسلامی و جریانات و احزاب سیاسی شکل‌دهنده دولت‌های پس از جنگ تحمیلی برگزار شد.

سعید وحیدی‌مهر افزود: حجت‌الاسلام سیدحسین علیانسب استادیار دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز سخنران ویژه این نشست با بیان ضرورت توجه و شناخت‌های جریان‌های سیاسی قبل و پس از انقلاب تأکید کرده و جریان‌شناسی انقلاب اسلامی را ارائه کرد.

به گزارش آنا، نشست چهارساعته جریان‌شناسی انقلاب اسلامی که چهارمین نشست از مجموعه کارگاه‌های مرکز مطالعات پژوهش‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال جاری  محسوب می‌شود با حضور استادان و نخبگان دانشگاهی صبح امروز در سالن شمس تبریزی برگزار شد.