امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در جشنواره فناوری نانو؛ ۲ محصول نانو دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برتر شد

تاریخ خبر: سه شنبه 14 اسفند 1397 - 09:15
رئیس مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: دو محصول این واحد در جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان محصول برتر انتخاب شدند.

سعیده ابراهیمی‌اصل در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با ارائه محصولات نانو بتن پلیمری و واحد فناور نانو ایمن سهند موفق به کسب دو مقام در چهارمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی شد و با بیشترین تعداد محصولات ارسالی به جشنواره جزو پنج واحد دانشگاهی برتر قرار گرفت.

چهارمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی پایان هفته گذشته به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول برگزار شد.

به گزارش آنا، تعداد ۸۴۴ مقاله علمی، ۴۴ طرح پژوهشی، ۱۱۰ پایان‌نامه و رساله دانشگاهی، ۳۵ عنوان کتاب، ۳۵ ثبت اختراع، ۱۱۷ پیش‌محصول و ۵ مجله علمی ـ پژوهشی در جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش و از منتخبان هر بخش تجلیل شد.

جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی با افزایش ۳۴ درصدی آثار ارسالی در چهارمین دوره برخوردار بود و ۶۰ واحد دانشگاهی با ارسال آثار علمی در ۱۰ بخش در اعتباربخشی علمی جشنواره مشارکت کردند.