امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بهشتی به آنا خبر داد: ارائه خدمات پزشکی با ۵۰ درصد تخفیف در بیمارستان امام سجاد(ع)

تاریخ خبر: چهارشنبه 15 اسفند 1397 - 12:26
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد تبریز گفت: درمانگاه بیمارستان امام سجاد(ع) با بهره‌گیری از پزشکان متخصص و متبحر و با نصف تعرفه بخش خصوصی خدمات پزشکی ارائه می‌دهد.

محمود بهشتی در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریزدرباره خدمات پزشکی درمانگاه بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد (ع) این دانشگاه در ردیف یکی از بزرگترین مراکز درمانی آذربایجان‌شرقی بوده و شامل درمانگاه، اورژانس شبانه‌روزی و بخش‌های بستری و ... است.

به گفته معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، نخستین مرکز دندانپزشکی زیربیهوشی شمال‌غرب کشور در این بیمارستان راه‌اندازی شده و آماده ارائه خدمات است.

وی به حضور ۶۰ پزشک در ۱۸ تخصص درمانگاه بیمارستان امام سجاد(ع) اشاره کرد و گفت: این درمانگاه برای دسترسی بهتر و سریع بیماران به پزشکان در طبقه همکف بیمارستان واقع شده است و با حضور پزشکان متخصص و فوق‌تخصص در یک برنامه زمان بندی شده در طول هفته، همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۲ صبح  و با نصف تعرفه بخش خصوصی آماده پذیرایی از بیماران و مراجعان است.

بهشتی گفت: در استای تکریم مراجعان و برای برنامه‌ریزی بهتر شهروندان،  ساعات حضور پزشکان در بیمارستان امام سجاد (ع)  جدول‌بندی و ارائه شده و هماهنگی برای تعیین وقت ویزیت با شماره تلفن ۳۳۲۸۶۷۷۴ انجام می‌گیرد.

برنامه پزشکان بیمارستان امام سجاد (ع)