امروز: یکشنبه 19 مرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در گفتگو با روابط عمومی مطرح شد: بصیرت‌افزایی و تعمیق معنویت در دانشجویان با اردوهای فرهنگی

تاریخ خبر: دوشنبه 19 فروردین 1398 - 09:51
مسئول امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اردوهای فرهنگی را از راه‌های بصیرت‌افزایی، تعمیق معنویت و غنابخشی به ارزش‌های دینی در دانشجویان دانست.

حبیب‌الله آخوندی در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز از برگزاری اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس برای دانشجویان شاهد و ایثارگر به مناسبت فرارسیدن ماه رجب خبر داد و اظهار کرد: برگزاری اردوهای زیارتی و ایجاد فضای معنوی و بانشاط فرهنگی یکی از راه‌های بصیرت‌افزایی، تعمیق معنویت و غنابخشیدن به ارزش‌های دینی و اعتقادی در دانشجویان است.

وی اهداف و برنامه‌های این اردو را برشمرد و گفت: ایجاد فضای معنوی، پاسداشت حماسه شهدای والامقام و ایثارگری‌های جانبازان و آزادگان سرافراز میهن اسلامی و در درجه متعالی‌تر، انتقال این فرهنگ و مفاهیم ارزشمند به نسل جوان و چهارم انقلاب اسلامی در قالب نشست‌های عمومی و کرسی‌های آزاداندیشی از برنامه‌های این اردوهاست.

مسئول امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از حمایت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌ شرقی قدردانی کرد و گفت: خدمت‌رسانی درخور شأن دانشجویان ایثارگر از رسالت‌های اصلی امور شاهد و ایثارگران دانشگاه است، تلاش برای افزایش کیفیت خدمات  به جامعه ایثارگری در دانشگاه در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان با قوت و قدرت ادامه دارد.

آخوندی یادآور شد: اردوی زیارتی ـ فرهنگی حرم امام رضا(ع) به تعداد ۲۱ نفر از دانشجویان(خواهر) ممتاز و نمونه شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از رشته‌ها و مقاطع مختلف تحصیلی به‌مدت ۶ روز در مشهد مقدس برگزار شد.