امروز: یکشنبه 19 مرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

وحیدی‌مهر خبر داد: برگزاری ۳۷ کرسی تلاوت قرآن‌ در دانشگاه‌‌های آزاد آذربایجان‌شرقی

تاریخ خبر: دوشنبه 19 فروردین 1398 - 10:13
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: ۳۷ کرسی تلاوت قرآن کریم در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

سعید وحیدی‌مهر در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: برپایی ۳۷ کرسی تلاوت قرآن با حضور استادان، قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در ۶ ماه دوم سال جاری برگزار شد.

رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشجویی دانشگاه‌ آزاد اسلامی آذربایجان شرقی درباره برپایی کرسی تلاوت قرآن در واحدهای دانشگاهی این استان خاطرنشان کرد: در راستای پیروی از منویات مقام معظم رهبری و تأکید معظم‌له به برپایی کرسی‌های تلاوت و تدبر در قرآن کریم به همت مسئولان کانون‌های قرآن و عترت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان توانستیم ۳۷ کرسی تلاوت را برگزار کنیم.

وحیدی مهر افزود: کرسی‌های تلاوت در واحدهای دانشگاهی تبریز، مرند، مراغه، بناب، شبستر، هادی‌شهر، سراب، صوفیان، آذرشهر، اسکو، خسروشاه، جلفا، سما تبریز و هشترود برگزار شد.

حافظ کل قرآن کریم ابراز امیدواری کرد در سال جدید بتوانیم در راستای ترویج مبنای تعالیم و آموزه‌های الهی و قرآنی در دانشگاه گام‌های مؤثرتری برداریم؛ چراکه عمل به مبنای قرآن و حدیث می‌تواند جامعه را در برابر هر نوع گزند و هجمه‌ای مصون و سالم نگه دارد.