امروز: سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نریمانی‌راد مطرح کرد: راه‌اندازی ۳ مجموعه آموزشی در سمای آذربایجان‌شرقی

تاریخ خبر: دوشنبه 19 فروردین 1398 - 10:18
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای آذربایجان‌شرقی گفت: سال آینده سه مجموعه آموزشی در راستای سیاست‌های سازمانی مدارس در سمای این استان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، محمد نریمانی‌راد  در آخرین جلسه حوزه ستادی سمای استان آذربایجان شرقی با تبریک سال نو ابراز امیدواری کرد در سال جدید شاهد افتتاح حداقل سه مجموعه آموزشی جدید در سما تبریز باشیم.

وی با اشاره به توفیقات کسب‌شده در سال گذشته از جمله ایجاد مرکز رباتیک، انستیتو زبان‌های خارجی و دبستان پسرانه ۲ سما تبریز، خواستار تداوم فعالیت‌ها و توفیقات در کنار توجه به کیفیت بالا در راستای تعالی اهداف عالی سازمانی در سال آینده شد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای آذربایجان‌شرقی، اصلی‌ترین عامل موفقیت سما تبریز در سال جاری را همدلی تک‌تک همکاران دانست و با قدردانی از آنان، از راه‌اندازی سه مجموعه آموزشی در سال آینده که براساس سیاست‌های سازمانی مدارس آموزشی و مهارتی خواهند بود، خبر داد و مهم‌ترین آن را راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی رباتیک در سما تبریز عنوان کرد.