امروز: سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوانپور خبر داد: اعلام آمادگی دانشگاهیان آذربایجان شرقی برای کمک به سیل‌زدگان

تاریخ خبر: دوشنبه 19 فروردین 1398 - 10:46
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی این استان برای کمک به هموطنان سیل‌زده اعلام آمادگی کردند.

عزیز جوانپور در گفتگو با روابط عمومی اظهار کرد: باتوجه به تأکید دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر کمک همه‌جانبه به سیل‌زدگان، ستاد جمع‌آوری کمک‌های مردمی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تشکیل شد.

وی افزود: دانشگاهیان می‌توانند اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان را به محل تبریز، خیابان ولی‌عصر فلکه تختی روبروی خوابگاه دانشجویان دانشگاه تبریز مهمانسرای دانشگاه آزاد اسلامی ستاد جمع آوری کمک های مردمی و دانشگاهی تحویل دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی خاطر‌نشان کرد: فعالیت‌ها برای جمع‌آوری کمک‌ها شروع شده است.

جوانپور با تأکید بر آمادگی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای کمک به سیل‌زدگان کشور اظهار کرد: یک روز از حقوق فروردین ماه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به صورت داوطلبانه به سیل‌زدگان اختصاص می‌یابد.