امروز: چهارشنبه 26 تیر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد تبریز: سپاه پاسداران مولود انقلاب و بازوی قدرتمند نظام است

تاریخ خبر: شنبه 24 فروردین 1398 - 08:15
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: سپاه پاسداران مولود انقلاب و تربیت‌شده دامان انقلاب و بازوی قدرتمند نظام است.

عزیز  جوانپور در گفتگو با خبرنگارروابط عمومی واحد تبریز، با بیان اینکه سپاه پرافتخار ایران اسلامی همواره مدافع اسلام و نظام جمهوری اسلامی است، گفت: به‌عنوان یک سپاهی، موضع‌گیری خصمانه آمریکا در مقابل سپاه پاسداران را سیاستی شکست‌خورده می‌دانم. این اقدام خصمانه مسبب تحکیم هرچه بیشتر وحدت ملت ایران است.

وی افزود: استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکا با نهادهای اصلی اقتدار نظام بیشتر از همه دشمنی می­‌کنند. اقدام اخیر دولت آمریکا مبنی‌بر قراردادن نام سپاه در فهرست سازمان­‌های تروریستی سندی دیگر برای اثبات دشمنی و عصبانیت استکبار از پیروزی‌های انقلاب است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی­ آذربایجان‌شرقی ادامه داد: طنز تلخ این اقدام این است که دولتی خود را پیشرو در مبارزه با تروریسم معرفی می‌کند که سردمدارانش خیلی خونسرد آدم می‌کشند، قتل‌عام می‌کنند و به دیگر کشورها تجاوز می­‌کنند.

جوانپور با بیان اینکه آمریکا دولتی است که خودش را صاحب حق می‌داند و در همه‌ کارهای ملت‌های عالم دخالت می‌­کند، ادامه داد: تاریخ ننگین آمریکا آمیخته‌ با جنایت‌های جنگی علیه بشریت و ملت‌هاست و امروز مأمن منافقانی است که دستان‌شان به خون مردم ایران آغشته است.

وی در خاتمه به بصیرت، هوشمندی، دشمن‌شناسی، ولایت‌مداری و حضور بالنده، انقلابی و بهنگام ملت ایران در صحنه‌های نیاز اشاره کرد و گفت: آمریکا باید تبعات چنین موضع خصمانه‌ای را بپذیرد و بداند ملت ایران همواره حامی سپاه که اعضای آن پاسداران حریم انقلاب اسلامی و حرم اهل بیت علیهم‌السلام در مقابل استبداد جهانی است، بوده و استوارتر از پیش در این موضع تا پای جان ایستاده است.