امروز: چهارشنبه 26 تیر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوانپور: هیچ تحولی در جامعه بدون وحدت حوزه و دانشگاه به نتیجه نمی‌رسد

تاریخ خبر: شنبه 24 فروردین 1398 - 13:23
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی گفت: بدون وحدت حوزه و دانشگاه هیچ تحولی در جامعه به نتیجه نمی‌رسد و علم فقه ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور صبح امروز در کارگاه هم‌اندیشی همایش بین‌المللی «فقه گردشگری» در جمع استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: پرداختن به علوم انسانی در جامعه اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و این امرمشارکت و وحدت حوزه و دانشگاه را می‌طلبد. اگر این دو نهاد در این حوزه باهم هماهنگ نباشند، فرهنگ جامعه آسیب می‌بیند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی حاصل تلاقی وحدت حوزه و دانشگاه است، اضافه کرد: بدون وحدت حوزه و دانشگاه هیچ تحولی در جامعه به نتیجه نمی‌رسد. علم فقه ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد و می‌تواند پاسخگوی مسائل و چالش‌های جامعه دینی و اسلامی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی عنوان کرد: علوم دینی و علوم انسانی نقش بی‌بدیلی در جامعه ایفا می‌کنند. موضوع گردشگری یکی از بحث‌های  بین‌رشته‌ای و چالش‌برانگیز جامعه است و این موضوع باید در دانشگاه‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته و مشکلات آن مرتفع شود. پاسخ ندادن به شبهات و مسائل این حوزه می‌تواند جامعه دینی را به سوی ناکارآمدی رهنمون کند.

جوانپور بر ضرورت اهمیت ایجاد معاونت علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد و توضیح داد: بسیاری از معضلات جامعه به‌خصوص در حوزه فرهنگ ناشی از کم‌کاری در حوزه علوم انسانی است و تشکیل این معاونت حاکی از اهمیت علوم انسانی در دانشگاه دارد.

وی با قدردانی از مسئولان برگزارکننده همایش بین‌المللی فقه گردشگری مطرح کرد: نسبت به هدف بزرگی که در پیش داریم خیلی راه مانده و نسبت به آنچه که قبلاً بوده‌ایم خیلی پیش آمده‌ایم؛ امیدوارم با فکر پویا و هم‌افزایی و همفکری بیش از پیش به نیازهای جامعه پاسخ و در راه نیل به اهداف عالی جامعه دینی و  اسلامی موفق باشیم.

کارگاه هم‌اندیشی همایش «بین‌المللی فقه گردشگری» با حضور جمعی از استادان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان آذربایجان شرقی و حوزه جامعه‌المصطفی واحد تبریز در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.