امروز: چهارشنبه 26 تیر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در گفتگو با روابط عمومی تشریح شد؛ کمک به سیل‌زدگان؛ از هزینه جشن فارغ‌التحصیلی تا فروش بلیت تئاتر

تاریخ خبر: سه شنبه 27 فروردین 1398 - 07:45
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: دانشگاهیان این استان با شعار مهربانی ادامه دارد همچنان در حال امدادرسانی و جمع‌آوری اقلام به مناطق سیل زده هستند.

عزیز جوانپور در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز با ابراز تأسف و همدردی به‌دلیل سیلاب‌های اخیر در کشور با تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌ شرقی اظهار کرد: در راستای مسئولیت اجتماعی و کمک‌های همه‌جانبه به سیل‌زدگان، ستاد جمع‌آوری کمک‌های مردمی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در واحد تبریز تشکیل شده است.

اعزام دانشجویان جهادی به معمولان

وی افزود: با توجه به اینکه واحد تبریز به‌عنوان پایلوت جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌ شرقی معرفی شد، اطلاع‌رسانی وسیعی در این راستا در استان انجام شد و دو محل برای جمع‌آوری اقلام در نظر گرفته شد.

جوانپور از حضور داوطلبانه بسیج دانشجویی در مناطق مورد نظر برای کمک به سیل‌زدگان خبر داد و افزود: دانشجویان جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای کمک به هموطنان سیل‌زده به منطقه معمولان استان لرستان اعزام شدند.

اعزام ۴ دستگاه ماشین‌آلات سنگین به مناطق سیل‌زده

وی با اعلام آمادگی دانشگاهیان استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام‌شده با واحدهای استان چهار دستگاه ماشین‌آلات سنگین (تراکتور دارای پاکت خاکبرداری) یک دستگاه از واحد مراغه، یک دستگاه از واحد مرند و دو دستگاه از واحد تبریز به منطقه سیل‌زده پلدختر اعزام شد.

کمک ۱۵ میلیون ریالی تشکل جامعه اسلامی واحد تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌ شرقی گفت: مبلغ ۱۵ میلیون ریال توسط تشکل جامعه اسلامی واحد تبریز جمع‌آوری شده که اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان خریداری و با هماهنگی روابط عمومی و هلال احمر استان به مناطق سیل‌زده استان گلستان ارسال شد.

وی افزود: استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز یک روز از حقوق فروردین خود را به‌صورت داوطلبانه به سیل‌زدگان اختصاص دادند.

پیش‌فروش بلیت تئاتر و اختصاص هزینه جشن فارغ‌التحصیلی به سیل‌زدگان

جوانپور از فعالیت‌های گروه‌های مختلف دانشجویی در کمک به سیل‌زگان خبر داد و به آنا گفت: کانون فیلم و تئاتر واحد تبریز با پیش فروش بلیت برای اجرای  نمایش تئاتر «اجرای سیزدهم» به نفع سیل‌زدگان، کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب اعلامی سازمان مرکزی دانشگاه واریز کردند و گروه روانشناسی هزینه جشن فارغ‌التحصیلی خود را به سیل‌زدگان اختصاص دادند.

وی به شعار مهربانی ادامه دارد اشاره کرد و افزود: با توجه به اطلاع‌رسانی در مدارس سما، مبلغ ۹ میلیون ریال توسط انجمن اولیا و مربیان  و کارکنان یکی از مدارس سمای واحد تبریز به حساب اعلامی سازمان واریز و اقلام غیرنقدی هم به ستاد تحویل داده شد تا در اسرع وقت به مناطق ارسال شود و همچنان با شعار مهربانی جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی و امدادرسانی ادامه دارد.