امروز: سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

عباس‌زاده عنوان کرد: ساخت ربات هوشمند بازو با قابلیت ذخیره مختصات نقطه مبدأ و مقصد

تاریخ خبر: سه شنبه 27 فروردین 1398 - 13:03
عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از ساخت ربات هوشمند بازو در مرکز رباتیک سمای تبریز خبر داد.

مرتضی عباس‌زاده از ساخت ربات هوشمند بازو با قابلیت ذخیره مختصات نقطه مبدأ و مقصد خبر داد و اظهار کرد: نخستین دوره مربیگری رباتیک با تدریس استادان مدال‌‌آور مسابقات جهانی رباتیک با شرکت ۳۵ نفر از علاقه‌مندان در مرکز رباتیک سمای استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

وی اضافه کرد: در این دوره مربیگری که سه ماه به طول انجامید، کارآموزان با اصول ساخت ربات آشنا شده و در پایان آموزش با الگوبرداری از ربات‌های صنعتی و پیشرفته دنیا موفق به ساخت ربات بازو با پنج درجه آزادی شدند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان اینکه تمام مراحل طراحی، ساخت و اپلیکیشن کنترل این ربات بازو در مرکز رباتیک سما انجام شده است، تصریح کرد: این ربات کاملاً هوشمند بوده و می‌تواند مختصات نقطه مبدأ و مقصد را در حافظه خود ذخیره کند.

عباس‌زاده بیان کرد: ربات بازو در صنعت خودروسازی، رنگ‌آمیزی، صنایع شیمیایی و مهندسی پزشکی برای انجام عمل‌های جراحی حساس و در اموری که به دقت عمل بیشتری در انجام کارها نیاز است، کاربرد دارد.

وی از برگزاری دومین دوره مربیگری رباتیک از اول تابستان سال‌جاری خبر داد و عنوان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به محل مرکز رباتیک سما واقع در تبریز، ولیعصر، خیابان معلم، بین فلکه تختی و فلکه دانشجو مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۴۱۳۳۲۷۴۸۴۲ تماس حاصل کنند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز یادآور شد: در پایان دوره‌  از سوی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به شرکت‌کنندگان گواهینامه معتبر و کارت مربیگری رباتیک اعطا می‌شود.

به گزارش‌ آنا، مرتضی عباس‌زاده، غفور علی‌پور از اعضای هیئت‌علمی گروه آموزشی نرم‌افزار دانشگاه آزاد اسلامی، علی برزگر، فرید مهدوی و سعید سعیدوند عضو بنیاد ملی نخبگان آذربایجان‌شرقی از جمله استادان دوره‌های آموزشی مرکز رباتیک سمای این استان هستند.