امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

ارتقای مرتبه عضو هیات علمی واحد تبریز به استادی

تاریخ خبر: شنبه 7 اردیبهشت 1398 - 14:16
مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حکم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی دکتر سلیمان ایران زاده عضو هیات علمی گروه آموزشی مدیریت صنعتی واحد تبریز را به دانشیاری ابلاغ کرد.

در حکم ایران زاده آمده است: «با توجه به پیشنهاد کمیته منتخب واحد در خصوص ارتقای مرتبه جنابعالی به استادی موضوع در یک صد و بیست و یکمین نشست هیات ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

طهرانچی در این حکم ابراز امیدواری کرده است که وی در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشا خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارد.

ایران زاده دارای مدرک دکترای تخصصی مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات بوده از دانشگاه آزاداسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران است.

وی هم اکنون ریاست دانشکده مدیرست اقتصاد و حسابداری واحد تبریز و  مدیر مسئول فصلنامه علمی و پژوهشی مدیریت بهره‌وری است و تألیف 40 کتاب، چاپ 150 مقاله در مجلات معتبر علمی داخل و خارج کشور، اجرای 10 طرح پژوهشی، و ارائه مقالات متعدد را در کنفرانس های ملی و بین المللی در کارنامه علمی خود دارد.