امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد برگزار می‌کند؛ ارائه دوره‌های کوتاه‌مدت برای دانشجویان پزشکی دانشگاه کرکوک عراق

تاریخ خبر: یکشنبه 8 اردیبهشت 1398 - 10:17
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی دوره‌های کوتاه‌مدت برای دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری دانشگاه کرکوک عراق ارائه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز عزیز جوانپور با بیان اینکه اخیراً به همراه علیرضا شیخ‌عطار سرپرست معاونت بین‌الملل و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه سفری به کشور عراق داشتیم، اظهار کرد: در این سفر جلسه‌ای با عباس تقی رئیس دانشگاه کرکوک به‌منظور انجام همکاری‌های های علمی صورت گرفت.

وی درباره انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه کرکوک گفت: این تفاهم‌نامه که اخیراً بین این دو نهاد امضاشده نیز شامل همکاری‌های علمی است؛ بنابراین در ملاقات با عباس تقی رئیس دانشگاه کرکوک و پیرو تفاهم‌نامه، مذاکرات عملیاتی و اجرایی درباره ارائه دوره‌های کوتاه‌مدت برای دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری صورت گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی افزود: در این سفر بازدیدی از دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، علوم پایه و علوم مهندسی دانشگاه کرکوک انجام شد.

جوانپور تصریح کرد: در این سفر دیداری نیز با بخش خصوصی و گروه‌های مردمی استان کرکوک برگزار و طبق خواسته آنها مقرر شد طرح پیشنهادی برای تأسیس شعبه دانشگاه آزاد اسلامی در استان کرکوک به دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شود تا تصمیمات نهایی در این باره اتخاذ شود.