امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

صعود تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به قله سلطان ارشد

تاریخ خبر: دوشنبه 23 اردیبهشت 1398 - 08:38
تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز موفق شد به قله 3 هزار و 470 متری سلطان ارشد ( از قلل رشته کوه های سهند) صعود کند.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز موفق شد به قله 3 هزار و 470 متری سلطان ارشد (از قلل رشته کوه های سهند) صعود کند.

تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بر اساس برنامه مصوب اردیبهشت خود روز گذشته توانست به قله 3 هزار و 470 متری سلطان ارشد واقع در حومه کندوان اسکو (35 کیلومتری شهر تبریز) صعود کند.

صمد بهاری، سید داود رضوی، سید اکبر حاتمی، رضا هاشم پور، یونس پوران،رحیم یوسف زاده، اکبر دل افروز، داود احمدی و کاظم نورزاد هروی اعضای تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز را تشکیل می‌دهند.

مربیگری تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بر عهده ناصر نجفیان‌پور و سرپرستی آن با اسماعیل افخمی بود.