امروز: سه شنبه 28 خرداد 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رسولی‌سقای: ۱۰ درصد ایده‌ها وارد پروسه محصول می‌شود

تاریخ خبر: چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 14:26
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: طبق آمار ۱۰درصد ایده‌ها وارد پروسه محصول می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریزز، حسن رسولی سقای صبح امروز در استارت‌‌آپ ایده‌پردازی و اختراع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تأکید بر لزوم برگزاری برنامه کارآفرینی در دانشگاه‌ها اظهار کرد: دانشگاه‌ها باید بستر ریسک‌کردن را پرورش بدهند؛ اما چون دانشگاه‌ها غالباً سنتی هستند، ریسک‌پذیری را به دانشجویان و جوانان یاد نداده‌اند.

وی از ایجاد مرکز نوآوری در این دانشگاه خبر داد و گفت: مرکز نوآوری با خلق ایده آغاز می‌شود و پروسه و فرآیند می‌خواهد و توسط این برنامه‌هاست که ایده‌ها خلق می‌شوند.

معاون پژوهش و فناوری واحد تبریز تصریح کرد: انتخاب ایده‌ها مهم بوده و توسط رویدادهای استارت‌آپی به دست می‌آیند و در مرحله بعد هدایت درست آن مطرح می‌شود تا تبدیل به محصولی شود که با اقبال بازار مواجه می‌شود.

رسولی از برگزاری استارت‌آپ توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز قدردانی کرد و گفت: برای ایده‌پردازی، نوآوری و فناوری برگزاری استارت‌آپ قدمی نیک و مؤثر است و ان‌شاءالله در شکل‌گیری ایده‌ها نیز تأثیرات خود را داشته باشد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تبریز هم در این نشست گفت: باشگاه پژوهشگران تبریز نخستین شعبه باشگاه در شهرستان‌ها بوده و سال ۷۸ تأسیس شده و امسال مصادف با بیستمین سال راه‌اندازی این باشگاه است.

فاتح‌علی عیدی وظایف باشگاه و اعضا را متقابل دانست و افزود: باشگاه وظیفه دارد نسبت به توانمندسازی علمی و پژوهشی و مدیریتی اعضا همت گمارد و در مقابل اعضا نیز وظیفه دارند ضمن مشارکت فعال در برنامه‌های باشگاه در توانمندسازی خودشان کوشش فراوان داشته باشند و با کسب موفقیت‌های خود نام دانشگاه آزاد و باشگاه پژوهشگران را در سطوح ملی و بین‌المللی مطرح کنند.

وی تصریح کرد: برنامه‌های باشگاه پژوهشگران در راستای ارتقای رزومه اعضا تنظیم و به اجرا گذاشته می‌شود که در این راستا حدود ۳۰ برنامه در سال ۹۸ پیش‌بینی کرده‌ایم.

رویداد استارت‌آپی ایده‌پردازی، اختراع و راه‌اندازی کسب و کار نوپا به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن علمی مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و با تدریس حسین بوداغی عضو هیئت علمی دانشگاه و کارآفرین، صبح امروز در سالن پروین اعتصامی این دانشگاه برگزار شد.