امروز: یکشنبه 3 شهریور 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

موسوی در تبریز: دانشگاه آزاد در مسیر تغییر و تحول در تراز انقلاب اسلامی قرار دارد

تاریخ خبر: چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 14:29
با صدور حکمی از سوی مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، مدیرکل حراست استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز با حضور سیدمجید موسوی مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تبریز برگزار شد.

موسوی در این مراسم با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک ایام ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه‌السلام و قدردانی از زحمات سرپرست سابق حراست، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر بسیار نورانی تغییر و تحول در تراز انقلاب اسلامی قرار گرفته و فرصت ذی‌قیمتی برای تمامی دوستداران انقلاب اسلامی فراهم شده تا این محیط وسیع علمی را آنچنان که شایسته است راهبری کنند تا به حول و قوه الهی شاهد یک محیط پاک و منزه توأم با جوشش علمی و هم‌افزایی در زمینه جنبش نرم افزاری و پژوهش باشیم.

وی گفت: مایه فخر و مباهات است که این سرمایه عظیم با تصمیم شجاعانه، بجا و شایسته رهبر معظم انقلاب اسلامی با انتصاب دکتر ولایتی به عنوان رییس هیئت مؤسس و امنا و در مسیر رشد و ترقی به معنای واقعی آن قرار گرفت و ان‌شاءالله مسیر تحول با همکاری همه عزیزان دنبال شود.

مهندس موسوی اظهار کرد: امروز افتخار می‌کنیم که دانشمند فرهیخته‌ای چون دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی را عهده‌دار شده‌اند که مورد غضب و کینه تمامی دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی قرار گرفته است. دانشمندی که همه مردم به آن افتخار می کنند.

وی ادامه داد: دانشمندی که همرزم شهدای گرانقدر هسته‌ای ما مانند شهیدان شهریاری، علی‌محمدی، رضایی و احمدی روشن بوده و باعث افتخار است که ایشان در این صحنه خوش درخشیده‌اند. فردی که دغدغه علمی دارد و امروز منصب اجرایی و عالی دانشگاه آزاد اسلامی را به عهده گرفته‌است.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه به خدمتگزاری در این دانشگاه افتخار می‌کنم، گفت: امیدوارم مسیر تحول، پیشرفت و ترقی دانشگاه آزاد اسلامی را با تمام توان و با روحیه برادری و اخلاص طی کنیم.

وی حراست را یکی از ارکان تحول دانشگاه آزاد اسلامی دانست و افزود: ان شاءالله تمام تلاشمان را جهت پیشرفت علمی و اقتدار عملی که در تراز انقلاب اسلامی باشد، به کار خواهیم گرفت.

در ادامه این نشست آرمان میرزا رحیمی به ‌عنوان مدیرکل جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز معرفی و از زحمات امیرعلی درهمجانی سرپرست سابق حراست این دانشگاه تجلیل به عمل آمد.