امروز: یکشنبه 3 شهریور 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

واسعی: تحقق جامعه شیعی بدون پیروی از سیره اهل‌بیت(ع) ممکن نیست

تاریخ خبر: چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 14:32
مؤلف کتاب راهبردهای ائمه اطهار(علیهم‌السلام) گفت: تحقق جامعه شیعی بدون پیروی از سیره اهل‌بیت(ع) در مرحله شعار باقی خواهد ماند.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، دومین نشست گفتمان علمی انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور سیدعلیرضا واسعی استاد دانشگاه و دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و مؤلف کتاب راهبردهای ائمه‌اطهار(علیهم‌السلام) در مواجهه با ناهنجاری‌های اجتماعی و صادق ملکی آوارسین دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و ناقد جلسه برگزار شد.

واسعی در حاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگار آنا در تبریز اظهار کرد: مشکلات اخلاقی و ناهنجاری‌های امروز جوامع اسلامی، محققان و اندیشمندان زیادی را به تأمل و تحقیق واداشته تا راهکارهایی برای اصلاح آن بیابند.

وی اضافه کرد: کتاب راهبردهای ائمه اطهار(ع) در مواجهه با ناهنجاری‌های اجتماعی تألیف شده تا براساس سنت و سیره پیشوایان معصوم(ع) الگوی مناسبی برای رویارویی با کژی‌ها و ناهنجاری‌ها ارائه دهد.

دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد: با این رویکرد که تحقق جامعه برین شیعی، بدون پیروی از سیره آن بزرگان در مرحله شعار باقی می‌ماند و بهترین شاخص سنجش ارزش‌مداری جامعه، هم‌سویی با سنت و الگوی رفتاری آنان است.

دومین نشست گفتمان علمی انقلاب اسلامی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد تبریز، معاونت علمی نمایندگی آستان قدس رضوی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان آذربایجان شرقی و با حضور پرشور استادان دانشگاه در سالن شمس واحد تبریز برگزار شد.