امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

حجت‌الاسلام اسمعلی‌پور: سبک زندگی اولیای دین گره‌گشای مشکلات دوران جوانی است

تاریخ خبر: سه شنبه 7 خرداد 1398 - 11:38
مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: امروزه ارتباط با سبک زندگی اولیای دین گره‌گشای مشکلات دوران جوانی است.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید اسمعلی‌پور در آیین غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای وادی رحمت تبریز گفت: شهدا چراغ‌ هدایت فروزانی هستند که در تیرگی‌های شب بر قلب‌های اهل ایمان می‌تابند.

وی اضافه کرد: انس و الفت و پیروی از سلوک و سیره عملی شهدا موجب حیات دل‌هاست. ما از شهیدان چگونگی زندگی بر مبنای مهر و محبت اولیای دین را یاد می‌گیریم.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بر ضرورت بازخوانی زندگینامه شهدا تأکید و عنوان کرد: وقتی زندگی شهدا را مرور می‌کنیم، شیدایی و عشق به اهل بیت(ع) در لحظات زندگی آنها موج می‌زند.

اسمعیلی‌پور با بیان اینکه ارتباط آگاه با اولیای دین رنگ خدایی ویژه‌ای به شهدا داده بود، تشریح کرد: امروزه این سبک زندگی گره‌گشای مشکلات دوران جوانی است. برای عبور از بحران‌های اجتماعی، پیشرفت انقلاب و ... توجه ویژه به سیره شهدا و الگوی جهادی و شهادت بسیار تأثیرگذار است.