امروز: سه شنبه 28 خرداد 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در تبریز برگزار شد؛ تبیین شیوه‌نامه فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت

تاریخ خبر: شنبه 11 خرداد 1398 - 10:39
نخستین جلسه تبیین شیوه‌نامه فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در جامعه و صنعت به همت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز،  نخستین جلسه تبیین شیوه‌نامه فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی در جامعه و صنعت در راستای تقویت و برقراری ارتباط منسجم دانشگاه‌ها با بخش‌های جامعه و صنعت در حوزه‌های علمی و عملیاتی‌کردن یافته‌های اعضای هیئت علمی و آشنایی آنان با نیازهای واقعی صنعت و جامعه به‌منظور هدایت پروژه‌های پژوهشی به سمت نیازهای واقعی جامعه در سالن پروین اعتصامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در این جلسه کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت این شیوه‌نامه را به رؤسای دانشکده‌ها و مدیران گروه واحد تبریز تبیین و ساز و کارهای اجرایی حاکم بر آن را با ارائه نمونه موارد اجرایی در ارگان‌ها و واحدهای صنعتی مختلف توصیف کردند.

در خاتمه جلسه به اطلاع‌رسانی شایسته اهداف و جزئیات طرح و شیوه‌نامه توسط رؤسای دانشکده‌ها و مدیران گروه تأکید شد.

شیوه‌نامه فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی در جامعه و صنعت در راستای برقراری ارتباط قوی و منسجم میان دانشگاه یا پژوهشگاه‌ها با بخش‌های جامعه و صنعت در تمام حوزه‌های علمی و عملیاتی‌سازی یافته‌های اعضای هیئت علمی و آشنایی آنان با نیازهای واقعی صنعت و جامعه توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تدوین و ابلاغ شده است.