امروز: یکشنبه 3 شهریور 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

صمد عالی خبر داد: تصویب طرح استخراج نظام موضوعات صنعت چرم و کفش دانشگاه آزاد تبریز

تاریخ خبر: شنبه 11 خرداد 1398 - 10:51
رئیس امور اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: طرح استخراج نظام موضوعات صنعت چرم و کفش در شورای تحصیلات تکمیلی ارائه و تصویب شد.

صمد عالی در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز از ارائه و تصویب  طرح استخراج نظام موضوعات صنعت چرم و کفش در شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی خبر داد و اظهار کرد: در این طرح پنج چالش در صنعت شناسایی شده است که دارای ۶۰۸ زمینه تحقیقاتی است و می‌توان نزدیک به ۶ هزار موضوع پایان‌نامه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری استخراج کرد.

وی افزود: با ارائه این طرح مجوز تأسیس مرکز تحقیقات چرم و کفش، ایجاد مدرسه مهارتی چرم و کفش و تصویب و راه‌اندازی رشته‌های مرتبط با چرم و کفش مورد تصویب قرار گرفت.

رئیس امور اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تصریح کرد: استخراج نظام موضوعات صنعت کفش و چرم برای نخستین‌بار در ایران صورت گرفته است که نیازمند شناسایی استادان مجرب در رشته‌های مختلف برای تسریع در بهبود عملکرد این صنعت در سطح ایران دارد.

عالی از راه‌اندازی دبیرخانه برنامه علمی به صورت استانی خبر داد و افزود: تمام موضوعات پایان‌نامه‌های مرتبط با صنعت چرم و کفش که توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی سراسر کشور انتخاب می‌شود در این دبیرخانه مورد بررسی و تصویب خواهد شد.