امروز: پنجشنبه 10 مهر 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوانپور خبر داد: برگزاری ۴ دوره آموزشی برای دانشجویان دانشگاه کرکوک عراق در دانشگاه آزاد تبریز

تاریخ خبر: شنبه 15 تیر 1398 - 11:18
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از برگزاری چهار دوره آموزشی برای دانشجویان دانشگاه کرکوک عراق خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور در دومین جلسه شورای بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز گفت: هدف از برگزاری این جلسه بررسی برای برگزاری کیفی کارگاه‌های آموزشی بین‌المللی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، نحوه جذب دانشجویان غیرایرانی و تأسیس شعب دانشگاه آزاد در برخی از کشورهای همسایه است.

وی اضافه کرد: برای دانشجویان جدیدالورود غیرایرانی از تیرماه و هم‌زمان با ترم تابستانی قبل از شروع نیمسال تحصیلی، کلاس‌های آموزش زبان فارسی هم‌زمان با تأسیس مرکز آموزش بین‌المللی زبان فارسی واحد تبریز برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از برگزاری چهار دوره آموزشی برای دانشجویان دانشگاه کرکوک عراق خبر داد و متذکر شد: کارگاه آموزشی آشنایی با ایمپلنت برای دانشجویان دندانپزشکی از ۸ تا ۱۴ تیرماه و دوره آموزش تکمیلی پرستاری نیز برای دانشجویان دانشگاه کرکوک در سه گروه از ۱۰ تیرماه به مدت ۴۵ روز برگزار می‌شود.

جوانپور یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز حدود ۲۰۰ دانشجوی غیرایرانی پذیرش کرده که در نظر داریم ساختمان متمرکزی برای امور اداری و ثبت‌نامی آنان هم‌زمان با حضور معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی در نظر گرفته شود. همچنین روند اجرای کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان پزشکی و پرستاری دانشگاه کرکوک عراق مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

علیرضا شیخ‌عطار معاون امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی نیز به سه رسالت دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: الهام‌بخشی، تمدن‌سازی و لابی‌سازی سه رسالت دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی تشریح کرد: در سند چشم‌انداز ۲۰ ساله آمده است که نظام جمهوری اسلامی ایران کشوری است که در سال ۱۴۰۴ باید در منطقه خاورمیانه رتبه نخست علمی و اقتصادی براساس سیاست الهام‌بخشی داشته باشد.

معاون امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تمدن‌سازی دومین رسالتی است که باید به آن توجه کنیم. تمدن‌سازی مفهومی است که مقام معظم رهبری بر آن تأکید دارند. تمدن اسلامی تمدن پیشران در جهان بوده و با اندیشه اسلامی شکل گرفته است.

شیخ عطار توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی توانست با باز کردن مرزهای علم و دانش بر روی کشورهای منطقه پی‌اندازی تمدن اسلامی را آغاز کند.

وی افزود: از ۴۰۰ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور فقط ۳۵ واحد انتخاب شده‌اند و مجازند که دانشجوی غیرایرانی داشته باشند و یکی از این دانشگاه‌ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز است.

دومین جلسه شورای بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی با حضور جمعی از استادان و مسئولان امور بین‌الملل استان آذربایجان شرقی در اتاق ریاست دانشگاه برگزار شد.