امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با صدور حکمی صورت گرفت؛ انتصاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

تاریخ خبر: شنبه 15 تیر 1398 - 12:06
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با صدور حکمی مهدی زینالی را به سرپرستی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب کرد.

در متن این حکم خطاب به زینالی آمده است: نظر به سوابق و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی تبریز» منصوب می‌شوید. امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های دانشگاه، تمام توان و کوشش خود را برای حفظ مصالح دانشگاه صرف کنید.

مهدی زینالی عضو هیئت علمی گروه حسابداری و اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده و اجرای دو طرح پژوهشی و چاپ و ارائه بیش از ۳۹  مقاله در مجلات علمی پژوهشی، ISI  و کنفرانس‌های ملی و بین المللی را در کارنامه علمی خود دارد.

معاونت برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان واحد تبریز و مدیریت گروه حسابداری و اقتصاد واحد تبریز، مدیر گروه ارشد حسابداری علوم و تحقیقات اردبیل، مدیر گروه مؤسسه غیرانتفاعی الغدیر، مدیرعامل شرکت داده‌پرداز تصمیم‌ساز، مدیر برنامه‌ریزی و آموزش مؤسسه تلاش ارقام و مشاور بودجه دانشگاه فنی و حرفه‌ای منطقه یک از سوابق اجرایی زینالی است.