سکینه اسدزاده در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز درباره کتاب «بررسی وضعیت حقوقی گروههای قراردادی» اظهار کرد: محور اصلی کتاب، بحث در ارتباط با قراردادهایی است که دارای نوعی ارتباطند؛ ولی با این وجود مستقل از یکدیگر هستند. اصطلاح مذکور، اصطلاح حقوقی نامأنوس و غیرمتداول بوده که در سیر زمان، دستخوش تحولات زیادی شده و حوزهای وسیع از مباحث حقوقی را دربرگرفته و با تعاریف مختلف و تقسیمبندیهای متعددی راجع به آن ارائه شده است.
وی افزود: تعاریف اولیه ارائهشده درباره گروه قراردادی در این کتاب بیشتر ناظر به قراردادهای پیمانکاری داخلی و گروه اموال بوده است. بعدها با گستردگی روابط قراردادی بینالمللی و استفاده از ابزارهای حقوقی همچون اعتبار اسنادی و مبادلات ارزی بین بانکها و خریدوفروش دریایی و بیمه محمولههای عرضه و خریداریشده، لزوم تمسک به این تأسیس حقوقی بیشتر احساس شده است.
مؤلف کتاب «بررسی وضعیت حقوقی گروههای قراردادی» تصریح کرد: از سرآمدان این حوزه، اندیشمندان حقوقی چون برنارد تیسیه، ژان نره، دنیس مازو و چند تن از حقوقدانان معاصر را میتوان نام برد که توجه بسیاری بر آن معطوف کردهاند و اخیراً نیز در دانشگاه لیون، سامی سُراگَلدان دانشجوی دکترای حقوق به استاد راهنمایی نیکولاس بوش رسالهای بهعنوان «مقررات مؤثر بر گروههای قراردادی» دفاع کرده است.
اسدزاده اظهار کرد: کتاب «بررسی وضعیت حقوقی گروههای قراردادی» در سال جاری توسط انتشارات امجد با تعداد ۱۷۴ صفحه در قطع وزیری به چاپ رسید.
سکینه اسدزاده دانشجوی دکترای حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده و اکنون کارشناس حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی ستاد مرکزی تهران است. در سال ۹۵ بهعنوان کارشناس حقوقی نمونه سازمان تأمین اجتماعی و سال ۹۷ به دلیل انتشار مقاله «بررسی سلسله مراتب ضمانتهای اجرایی نقض تعهدات قراردادی در حقوق ایران، انگلیس و فرانسه» بهعنوان پژوهشگر برگزیده انتخاب شد.
وی پژوهشگر پژوهشگاه قوه قضائیه در زمینه آرای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری و وزارت دادگستری فرانسه، عضو بنیاد ملی نخبگان، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات تهران، پژوهشگر مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، عضو انجمن علمی آیین دادرسی مدنی و انجمن علمی حقوق پزشکی، مترجمی متون عربی، فرانسه و انگلیسی و دارای چند مقاله علمی در حوزه حقوقی است.
این دانشجوی دکترای حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز کتاب شعری با عنوان «قطرهچکان خیالی» و با تخلص «مهرگان» و در هفت دفتر که هر دفتر دربرگیرنده پنج قطعه شعر است، دارد که توسط انتشارات نارون دانش به چاپ رسیده است.