امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

از سوی وزارت بهداشت صورت گرفت؛ صدور پروانه بهره‌برداری بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 26 تیر 1398 - 09:51
پروانه بهره‌برداری بیمارستان ۱۲۴ تختخوابی امام سجاد (ع) تبریز وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد.

به گزارش روابط عمومی  واحد تبریز به همت و پیگیری مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، بیمارستان امام سجاد (ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز موفق به اخذ پروانه بهره‌برداری شد.

بیمارستان امام سجاد (ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، سال ۸۴ از شرکت نفت به‌صورت نیمه کاره خریداری شد و سال ۹۴ ساختمان فیزیکی آن شکل گرفت.

شهریور ۱۳۹۷ با حمایت و پیگیری مسئولان و همت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، فاز اول بیمارستان با دستگاه‌های به‌روز و نیروهای متخصص، تجهیر و راه‌اندازی شد. این بیمارستان از لحاظ جغرافیایی در یکی مناطق خوب تبریز واقع شده و مراجعه به آن سهل‌الوصول است.

مساحت این بیمارستان ۲۸ هزار مترمربع و زیربنای آن ۱۹ هزار مترمربع در چهار طبقه واقع شده است. بیمارستان ۱۲۴ تختخوابی امام سجاد (ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دارای چهار بخش ماژور از جمله جراحی عمومی، جراحی زنان، کودکان و داخلی و نیز بخش‌های ویژه ICU، CCU و NICU، درمانگاه سرپایی و درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی، اورژانس شبانه‌روزی، رادیولوژی، سونوگرافی، دندانپزشکی، داروخانه و ... است.

دندانپزشکی تحت بیهوشی این بیمارستان، به‌ویژه برای کودکان و افرادی که دارای عقب‌ماندگی ذهنی هستند، مورد استقبال عموم واقع شده است.

دانشگاه آزاد اسلامی سال گذشته موفق شد سه بیمارستان فرهیختگان تهران، بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل و بیمارستان امام سجاد(ع) را پس از سال‌ها وقفه در راه‌اندازی به مرحله بهره‌‌برداری برساند.

بیمارستان امام سجاد (ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در بلوار شهریار خیابان گلکار شهر تبریز واقع شده و اکنون آماده ارائه خدمات درمانی به هموطنان است.