امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

ارتقای مرتبه عضو هیات علمی واحد تبریز به استادیاری

تاریخ خبر: سه شنبه 1 مرداد 1398 - 07:56
مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حکم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی دکتر نادر رفعتی ملکی عضو هیات علمی گروه آموزشی ریاضی واحد تبریز را به استادیاری ابلاغ کرد.

در حکم رفعتی ملکی آمده است: «با توجه به پیشنهاد کمیته منتخب واحد در خصوص ارتقای مرتبه جنابعالی به استادیاری موضوع در یک صد و سی و چهارمین نشست هیات ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

طهرانچی در این حکم ابراز امیدواری کرده است که وی در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشا خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارد.