امروز: یکشنبه 17 آذر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوانپور در چهاردهمین جلسه هیئت امنا: ۴۰ درصد فارغ‌التحصیلان آذربایجان‌شرقی از دانشگاه آزاد اسلامی هستند

تاریخ خبر: یکشنبه 10 شهریور 1398 - 13:34
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی تعداد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه از بدو تأسیس تاکنون را ۳۳۵ هزار و ۶۳۹ نفر دانست و عنوان کرد که این تعداد ۴۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های این استان را شامل می‌شود.

به گزارشروابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در چهاردهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با تسلیت ایام شهادت امام محمدباقر(ع) گفت: برای نخستین بار سال مالی دانشگاه آزاد اسلامی از امسال منطبق با سال تحصیلی خواهد بود.

وی آیت‌الله ملکوتی را به عنوان عضو جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی معرفی کرد و گفت: در این جلسه بودجه سال تحصیلی۹۹-۹۸ واحدها و مراکز استان با حضور بابک نگاهداری نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در جلسه هیئت امنای آذربایجان شرقی به‌صورت دقیق مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در ادامه گزارش آماری از وضعیت این دانشگاه  را ارائه کرد و گفت: در آذربایجان شرقی ۲۳ واحد، ۱۲ مرکز و ۱۴ آموزشکده سما، جمعاً ۴۹ مرکز آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت دارند.

جوانپور با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند، افزود: آمار دانشجویان استان ۱۶۹ هزار و ۴۸۵ نفر هستند که از این تعداد ۵۳ هزار و ۵۵۱ نفر در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند.

وی نسبت همگن استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی این استان را یک به ۳۰ عنوان کرد و گفت: تعداد هیئت علمی استان ۵ هزار و ۸۳۲ نفر است که یک هزار و ۸۲ نفر آنان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

وی ادامه داد: تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی از بدو تأسیس تاکنون ۳۳۵ هزار و ۶۳۹ نفر است که ۴۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های آذربایجان شرقی را شامل می شود.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی بیان کرد: آمار کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی استان ۲ هزار ۸۶ نفر است که از این تعداد ۱۹۲ نفر در آموزشکده‌های سما مشغول به خدمت هستند.

وی به آمار علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: تا به امروز تعداد مقالات منتشر شده با نمایه‌های ISI و ISC هفت هزار ۵۵، مقالات منتشر شده علمی پژوهشی، علمی ترویجی ۴ هزار ۱۲۲ و مقالات ارائه شده در کنفرانس‌ها و همایش‌ها ۸ هزار ۸۰۸ مورد است.

جوانپور افزود: تعداد کتاب‌های  تألیف شده ۴۲۲، کتاب ترجمه شده  ۱۳۶ عنوان بوده و تعداد پایان‌نامه کارشناسی ارشد استان ۴۵ هزار ۳۲۹ عنوان است. تعداد ۱۰۵ مورد هم اختراع به اسم دانشگاه آزاد اسلامی ثبت ملی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نشریات دانشگاه آزاد اسلامی را ۱۶ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد نشریه ۶ مورد دارای رتبه علمی پژوهشی وزارت علوم و ۱۰ مورد تأیید دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

وی بیان کرد: اکنون ۷ مرکز رشد، سه شرکت دانش‌بنیان، ۳۷ هسته و واحد فناور مستقر در مراکز رشد و ۸ مرکز تحقیقاتی در واحدهای دانشگاهی استان فعالیت می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد اشاره کرد و گفت: ساها  هرساله یکی از راه‌های درآمدزایی غیرشهریه‌ای است که در سال ۹۷ برای دانشگاه آزاد اسلامی استان ۲ میلیارد ۷۰۷ میلیون و ۱۷۴ هزار و ۳۶۳ ریال درآمد داشته است.

وی سایر منابع درآمدزایی دانشگاه آزاد اسلامی این استان را عنوان کرد و گفت: استفاده از زمین روستای «بیلوردی» با درآمد سالانه ۷۶۰ میلیون تومان، برنامه توسعه کشت کاکتوس به تعداد یک میلیون و ۱۴۰ هزار و درآمد یک میلیارد تومان، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت دانشجویان عراقی با درآمد ۷۵۰ میلیون تومان و جذب ۵۰۰ دانشجوی خارجی با درآمد ۱۰ میلیارد تومان از منابع درآمدزایی غیرشهریه‌ای سالانه واحد تبریز بوده و پرورش ماهی قزل‌آلا با درآمد ۶۰۰ میلیون تومان از منبع درآمد غیرشهریه‌ای سالانه واحد سراب است.

جوانپور عنوان موفقیت‌ها و عملکردهای مهم  دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی را تشریح کرد.

چهاردهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با حضور بابک نگاهداری نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در جلسه هیئت امنا، مسعود پزشکیان، نایب رییس مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام سی محمدعلی آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در استان، محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی  در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.