امروز: دوشنبه 22 مهر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

محمودزاده خبر داد؛ امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری اداره کل فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی با دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ خبر: شنبه 30 شهریور 1398 - 12:38
رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از امضای تفاهم‌نامه همکاری بین اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی و این واحد دانشگاهی خبر داد.

مرتضی محمودزاده رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز درباره امضای تفاهم‌نامه همکاری اداره کل فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی با این واحد دانشگاهی اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های دولت مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و به‌کارگیری پروژه‌های فناورانه این تفاهم‌نامه امضا شد.

وی افزود: به‌منظور راهبری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان به سمت تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان در بخش ICT، این تفاهم‌نامه بین اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی به نمایندگی مهدی خرامش و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به نمایندگی عزیز جوانپور منعقد شد.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تصریح کرد: اجرای پروژه‌های تحقیقاتی کاربردی مورد نیاز تا مرحله بهره‌برداری و تولید علمی در زمینه علم داده، تربیت نیروی انسانی متخصص با هدف طراحی و توسعه پروژه‌های مرتبط با علم داده، برگزاری دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی، انجام مشاوره و امکان‌سنجی و ارزیابی پروژه‌های کاربردی، تعریف پروژه‌های عملی مرتبط با علم داده بین سازمان‌های زیر مجموعه وزارت ارتباطات، هدایت و حمایت از پایان نامه‌ها و تحقیقات مرتبط که جنبه کاربردی داشته باشد از اهداف این تفاهم نامه است .

این تفاهم نامه در دو نسخه و هشت  ماده  به مدت دو سال به امضای طرفین رسید.