امروز: دوشنبه 22 مهر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی: نشست مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با خانواده‌ دانشجویان برگزار می‌شود

تاریخ خبر: سه شنبه 9 مهر 1398 - 07:44
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز از برگزاری نشست صمیمی مسئولان دانشگاه با خانواده‌ دانشجویان در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

عزیز جوانپور ظهر امروز در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی گفت: در شرایط کنونی، عمده‌ترین و مهم‌ترین منبع درآمد دانشگاه، شهریه دانشجویان است؛ بنابراین لازم است رؤسای واحدهای دانشگاهی آمار دقیق ثبت‌نام، میزان درآمد شهریه در سال تحصیلی جدید و آمار مقایسه‌ای درباره جذب دانشجو در مقایسه با سال‌های قبل را برای بررسی و ارزیابی و به دبیرخانه هیئت امنا ارسال کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی مراسم پیاده‌روی اربعین را یادآور شد و گفت: هرساله استقبال خوبی از طرف دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه‌ها برای حضور در پیاده‌روی اربعین مشاهده می‌شود.

جوانپور اظهار کرد: لازم است رؤسای واحدهای دانشگاهی در استان آذربایجان‌شرقی در راستای تشویق و تسهیل در امور دانشگاهیان برای حضور در این گردهمایی، طبق بخشنامه ستاد اربعین دانشگاه، اقدامات لازم را انجام و برگزاری مراسم بدرقه و استقبال زائران را پیش‌بینی کنند.

وی از برگزاری نشست مسئولان دانشگاه با خانواده‌های دانشجویان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: در این نشست صمیمی که بدون حضور دانشجویان در واحدهای دانشگاهی برگزار می‌شود، دغدغه‌ خانواده‌های دانشجویان مطرح و به مسائل و مشکلات آنها رسیدگی می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی اهمیت فعالیت مراکز مشاوره را یادآور شد و گفت:‌ دانشجویان در طول تحصیل در دانشگاه با برخی مسائل و مشکلات فردی و اجتماعی مواجه می شوند، وجود مراکز مشاوره در دانشگاه و راهنمایی استادان توانمند در این مراکز می‌تواند علاوه بر کمک به دانشجویان، دانشگاه را در راستای دستیابی به رسالت و اهداف خود یاری کند.

جوانپور یادآور شد: آن دسته از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی که تمایل به تدریس در دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی دارند باید برای همکاری با این گونه مراکز علمی از واحد دانشگاهی خود مجوز کسب کنند در غیر این‌صورت فعالیت آنان در سایر دانشگاه‌ها غیرقانونی محسوب می شود.