امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

برگزاری طرح معرفت افزایی اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 1 تیر 1395 - 08:40
به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی طرح معرفت افزایی اساتید دانشگاه  آزاد اسلامی  تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، اولین مرحله از طرح معرفت افزایی این دانشگاه با حضور 30 نفر از اساتید به مدت 16 ساعت به صورت کارگاه برگزارشد.

طبق گزارش، دکتر محمد قربانی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و تحلیل گر مسائل سیاسی غرب آسیا مدرس این کارگاه به تحلیل علم سیاسی، ارائه آمارهایی از وضعیت کلی داخل کشور ونقد و بررسی اجرای اقتصاد مقاومتی و وضع اقتصادی موجود در جامعه و شرایط پیش روی اقتصاد ایران در دوران پسابرجام پرداخت.

کارگاه معرفت افزایی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی دارای امتیاز فرهنگی بوده و به شرکت کنندگان گواهینامه پایان دوره اعطا گردید.