امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیر امور بین‌الملل باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان: تسهیلات باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان به‌صورت هدفمند اعطا می‌شود

تاریخ خبر: چهارشنبه 6 آذر 1398 - 00:05
مدیر امور بین‌الملل باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان گفت: «رویکرد قبلی باشگاه تسهیلات‌محور بوده، اما رویکرد فعلی باشگاه فعالیت‌محوری است و تسهیلات به صورت هدفمند اعطا می‌شود.»

زهرا ذبیحین‌پور جهرمی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، در مورد رسالت کلی باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان اظهار کرد: «رسالت اصلی باشگاه یافتن دانش‌آموزان، دانشجویان مستعد و هدایت آنان در راستای پرورش پژوهشگران، مدیران و متخصصان آینده کشور است.»

وی با بیان اینکه رویکرد قبلی باشگاه تسهیلات‌محور بوده، اما رویکرد فعلی باشگاه فعالیت‌محوری است و تسهیلات به صورت هدفمند اعطا می‌شود. عنوان کرد: «این فعالیت‌ها در راستای نظام پایش و برای حل مشکلات کشور بوده و اهداف توسط باشگاه تعیین خواهد شد.»

عضویت دانش‌آموزان و دانشجویان در باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان برپایه شناسایی استعدادها

مدیر حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان درباره نحوه جذب دانشجویان در باشگاه پژوهشگران بیان کرد: «طبق آیین‌نامه ابلاغ شده، دانش‌آموزان و دانشجویان می‌توانستند به عضویت عادی باشگاه درآیند و برای تبدیل شدن به اعضای پژوهشگر و استعدادهای درخشان باید امتیاز کسب می‌کردند که این از جذابیت باشگاه پژوهشگران کاسته بود.»

ذبیحین‌پور یادآور شد: «هم‌اکنون آیین‌نامه عضویت تغییر یافته و بر پایه شناسایی استعدادهاست و مطابق آیین‌نامه جدید دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد می‌توانند به عضویت باشگاه درآیند.»

وی در مورد نحوه انتخاب موضوع مسابقات تصریح کرد: «عنوان مسابقات ملی با مشارکت استان‌ها انتخاب شده و در انتخاب موضوع نظام پایش، نیازها و مشکلات استان در نظر گرفته شده است.»

مدیر حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز را که میزبان این نشست بود، جزء واحدهای بزرگ و برتر با روند صعودی برشمرد و تعداد اعضای فعال دانش‌آموزی را ۱۲ هزار نفر و در کل ادوار حدود ۷۰ هزار نفر عنوان کرد.

ذبیحین‌پور با بیان اینکه بیشتر اعضای دانش‌آموزی از مدارس سما است، افزود: «دانش‌آموزان سایر مدارس نیز به شرط عضویت در تیم مسابقات می‌توانند به عضویت باشگاه درآیند.»

وی، سطوح مسابقات را سطح واحدی، ملی و بین‌المللی عنوان کرد و افزود: «اعضایی که در مسابقات بین‌المللی معتبر که همه‌ساله لیست آنان توسط باشگاه اعلام می‌شود، مقام بیاورند به عنوان اعضای استعداد درخشان شناخته شده و می‌توانند بدون کنکور در مقاطع ارشد و دکتری تحصیل کنند.»