امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی: آزمون جامع دکتری تخصصی در تبریز برگزار می‌شود

تاریخ خبر: پنجشنبه 7 آذر 1398 - 10:02
رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی از برگزاری آزمون جامع این استان در واحد تبریز خبر داد.

منوچهر صمدی‌وند در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: آزمون جامع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در نیمسال اول ۹۸ در هشت واحد دانشگاهی مجری دکتری تخصصی، روزهای ۸ ، ۱۲ و ۱۳ آذر  جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود: این آزمون در ۵۸ رشته و گرایش دکتری تخصصی در استان با حضور ۲۲۸ داوطلب که شرایط لازم را برای امتحان جامع اخذ کرده‌اند، برگزار می‌شود.

رئیس کمیته برگزاری آزمون جامع دانشگاه آزاد استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: آزمون جامع کتبی به صورت متمرکز روز جمعه هشتم آذر ۱۳۹۸ با حضور شرکت‌کنندگان در استان آذربایجان شرقی در محل واحد تبریز ساختمان علامه طباطبایی در دو نوبت صبح و عصر انجام می‌شود.

صمدی‌وند تاکید کرد: آزمون جامع شفاهی طبق اعلام قبلی کمیته برگزاری آزمون، سه‌شنبه ۱۲ آذر در واحد تبریز و روز چهارشنبه ۱۳ آذر در سایر واحدهای دانشگاهی مجری دکتری تخصصی برگزار خواهد شد.

این مسئول یادآور شد: نتایج قطعی آزمون جامع بعد از بررسی و تایید کمیته برگزاری استان، ۲۵ آذر ۹۸ به واحدهای دانشگاهی ابلاغ خواهد شد.