امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جهانگیری: حل مسائل جامعه زمینه اشتغال جوانان را فراهم می‌کند

تاریخ خبر: جمعه 8 آذر 1398 - 22:45
معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: «اگر مسائل و مشکلات جامعه حل شود، قطعاً در پی آن زمینه اشتغال نیز ایجاد می‌شود.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، علی جهانگیری ظهر امروز در جلسه پایانی نشست راهبری پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان (منطقه ۳) اظهار کرد:‌ «تا چندی پیش رسالت دانشگاه‌ها آموزش محوری بود و در قبال اشتغال فارغ‌التحصیلان تعهدی نداشتند؛ اما حالا رویه فرق کرده و رویکرد دانشگاه‌ها مسئله‌محوری است».

وی به تربیت فارغ‌التحصیلان کارآمد تأکید کرد و افزود: «بسیار خرسندیم که موضوع تغییر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها به‌صورت جدی دنبال می‌شود».

معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه صنعت و جامعه در همه عرصه‌ها به کمک دانشگاه نیاز دارد، گفت: «برخی از دانشگاه‌ها مانند دانشگاه آزاد اسلامی و برخی سازمان‌ها و مراکز تحقیقاتی گام‌های خوبی را در راستای حل مسائل کشور برداشته‌اند. انتظار است سایر مراکز آموزش عالی هم رویکرد خود را به سمت مسئله‌محوری تغییر دهند؛ وگرنه متضرر خود و جامعه خواهند شد».

جهانگیری در قالب اسلاید، تئوری توسعه با استفاده از نظریه کریدورهای علم و فناوری یا همان مناطق ویژه را برای حاضران در نشست ارائه کرد.