امروز: سه شنبه 13 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نشست دانشگاه‌ آزاد اسلامی با صاحبان صنایع استان آذربایجان شرقی برگزار شد

تاریخ خبر: جمعه 8 آذر 1398 - 22:54
نشست دانشگاه‌ آزاد اسلامی با صاحبان صنایع استان آذربایجان شرقی و مدیران ارشد استانی در واحد تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دکتر عزیز جوانپور در نشست راهبری پژوهشی استانهای آذربایجانشرقی، غربی، اردبیل و زنجان (منطقه ۳) با صاحبان صنایع و مدیران ارشد استانی و حضور معاون دانشگاه آزاد اسلامی و روسای منطقه ۳ گفت: هدف از برگزاری این نشست  آشنایی با سیاستهای جدید معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و تعامل بیش از پیش صاحبان صنایع و ارتباط دانشگاه با صنعت میباشد تا مسئولین واحدهای دانشگاهی آمادگی لازم را برای اجرای هرچه بهتر برنامه های پیش بینی شده کسب کنند.

وی با اشاره به تأکید دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی در خصوص عزم جدی برای تحول در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد، گفت:‌ برای تسریع اجرای رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی، تبیین آیین نامه‌ها و سیاست‌های جدید ضروری است و بایست با تلاش مضاعف این مسیر را هرچه سریعتر بپیماییم تا بتوانیم مأموریت‌های دانشگاه را عملیاتی کنیم.

وی افزود: نیل به پیشرفت و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی همت جمعی همه رؤسا و مسئولین، اساتید و کارمندان را می طلبد. امیدوارم این هم‌اندیشی‌ها و همفکری‌ها تداوم داشته باشد و در آینده‌ای نزدیک شاهد اثرات بیش از پیش تحول دانشگاه آزاد اسلامی در جامعه باشیم.

و در ادامه تعدادی از صاحبان صنایع و مدیران ارشد استانی در این نشست به تبادل نظر و بررسی مشکلات پرداختند و در همین راستا سیدباقر شریف زاده رئیس انجمن مدیران صنایع استان آذربایجان شرقی نیز گفت: حرکت به سمت نوآوری و ارتباط با دانشگاه ها می تواند تحول عظیمی در صنایع ایجاد کند.

رضا شریفی مدیرعمل مجتمع سونگون نیزگفت: مجتمع مس سونگون یکی از مجتمع‌های صنایع مس ایران است و از سال ۸۹ ارتباطات و تعاملات خوبی با دانشگاه ‌داریم. تمام دانشگاه‌ها را برای خود مرکز آرندی قرار دادیم.

وی افزود: با اکثر دانشگاه‌های کشور تفاهم نامه همکاری برای توسعه فعالیتهای علمی و پژوهشی مشترک داریم و پروژه‌های بسیار خوبی را اجرا کردیم و در دست اجرا داریم.

ابوالفتح ابراهیمی مدیر عامل شرکت تراکتورسازی تبریز نیز افزود: دانشگاه آزاد اسلامی می تواند به عنوان رابط بین دانشگاه های کشورهای مختلف باشد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی می تواند با تقویت اِسِمی ها  و صنایع متوسط و کوچک گام های موثری در پیشرفت صنایع برداشت.

مهدی امینی مدیرعامل شهرک چرم گفت:با امضای تفاهم نامه شهرک صنعتی چرم تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز حضور دانشجویان در صنعت چرم بسیار مفید و موثر بوده است.

وی افزود: ورود تکنولوژی به صنعت چرم با حضور دانشگاهیان میسر خواهد بود و برای تحقق این امر باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه تقویت شود.

علیرضا دادجویان نماینده شرکت چرخشگر گفت: پیشرفت هر کشور در گروه ارتباط دانشگاه با صنعت است و دانشجویان نه تنها به صورت تئوری بلکه باید وارد صنایع شده و مهارت های لازم را ببینند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاه مسئله محور و در راس آن دکتر محمدمهدی طهرانچی که فردی عمل گرا است امیدواریم ارتباط بین دانشگاه و صنعت بیشتر از پیش باشد.

در پایان این نشست چند تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و صنایع به امضا رسید.