امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

عمادی خبر داد: لغو برنامه ویژه پانزده دی ماه سالروز تشکیل گزینش

تاریخ خبر: یکشنبه 15 دی 1398 - 10:06
سیدصمد عمادی مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از لغوگردهمایی مسئولین گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز  عمادی با تبریک و تسلیت شهادت سردار سلیمانی تاکید کرد: یاد و خاطره سردار شهید هیچ وقت از خاطره ها نخواهد رفت. همانطور که زندگی با برکت آن عزیز، پشتوانه بزرگی برای انقلاب اسلامی میباشد شهادت وی نیز مسیر جدیدی پیش روی انقلاب باز کرد که رسیدن به اهداف بلند نظام را تسهیل میکند. مسئول بررسی صلاحیت عمومی دانشگاه بر تلاش مضاعف همکاران خود در حوزه گزینش تاکید کرد و افزود: اندیشه های والای شهدا بویژه شهدای جبهه مقاومت اسلامی و بالاخص سید الشدهی جبهه مقاومت در محیط های علمی همچون دانشگاه باید احساس شود و این با دقت در جذب و گزینش افرادی که خودرا معتقد و ملتزم به این اندیشه های والا بدانند میسر خواهد بود.

وی در پایان با تبریک و تسلیت سردار سپهبد قاسم سلیمانی به محضر حضرت ولیعصر (عج) و نایب برحقش مقام معظم رهبری، دانشگاهیان و ملت شریف ایران ابراز امیدواری کرد تا گزینشگران با توانی مضاعف در پیشبرد اهداف نظام شکوهمند جمهوری اسلامی ایران تلاش نمایند.