امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: آمریکا با به شهادت رساندن سردار سلیمانی به خطا رفت

تاریخ خبر: چهارشنبه 18 دی 1398 - 18:14
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: «آمریکا با به شهادت رساندن سردار سلیمانی و هم‌رزمانش به خطای بزرگی رفت.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اسلامی واحد تبریز، عزیز جوانپور در آیین میثاق دانشگاهیان آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با سردار شهید قاسم سلیمانی که در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: «امروز در فراغ عزیزی گردهم آمده‌ایم که دل‌های ایرانیان برای وی می‌تپد.»

وی با بیان اینکه سردار قاسم سلیمانی و رزمندگانی امثال وی همواره آرزوی شهادت داشته‌اند، افزود: «آمریکا با به شهادت رساندن سردار سلیمانی و هم رزمانش به خطای بزرگی رفت که به‌زودی پاسخش را خواهد گرفت.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی و واحد تبریز با بیان اینکه سردار سلیمانی به آرزوی خود که همان شهادت بود رسید، اظهار کرد: «عظمتی که در جهان اسلام و ایران اسلامی وجود دارد به برکت خون شهداست.»

جوانپور با اشاره به اینکه معنویت، روحیه اخلاص و اخلاق‌مداری باعث شد تا سردار سلیمانی به قله‌های رفیع برسد، تصریح کرد: «برای اینکه لیاقت شهادت را پیدا کنیم، ابتدا باید خود را بسازیم و اخلاص و بندگی خدا را در پیش بگیریم.»