امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی: شهید سلیمانی نقش حیاتی در جبهه مقاومت داشت

تاریخ خبر: سه شنبه 24 دی 1398 - 08:01
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی گفت: «شهید سلیمانی نقش حیاتی و مهمی در جبهه مقاومت و مقابل اشرار و تروریست‌های بین‌المللی داشت.»

عزیز جوانپور در حاشیه برگزاری مراسم میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با سردار دلها  در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تبریز روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: «یکی از مهم‌ترین راه‌های تحقق اهداف انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان والامقام این مرز و بوم است.»

وی اضافه کرد: «شهید قاسم سلیمانی در دل تک‌تک مسلمانان جهان جای دارد و برگزاری مراسم‌های متعدد برای این عزیز بزرگوار گواه بر این امر است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: «شهید سلیمانی نقش حیاتی و مهمی در جبهه مقاومت و مقابل اشرار و تروریست‌های بین‌المللی داشت.»

جوانپور با اشاره به اینکه سردار سلیمانی مرد خدایی بود که شجاعت و شهامت مثال‌زدنی داشت، عنوان کرد: «سردار دلها در طول عمر با برکت خود سر منشأ خیر کثیر و امید انسان‌های مظلوم و آزاده جهان بود، به همین دلیل کمترین کار پس از عروج ملکوتی و شهادت این سردار رشید اسلام زنده نگهداشتن رشادت‌ها و دلاوری‌های اوست.»

وی از مزین شدن نام ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به نام سردار سلیمانی با مصوبه  اعضای هیئت‌رئیسه این واحد دانشگاهی خبر داد.