امروز: دوشنبه 18 فروردین 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

از سوی نگاهداری؛ سرپرست مرکز تحقیقات چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی تبریز منصوب شد

تاریخ خبر: شنبه 5 بهمن 1398 - 09:35
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی سرپرست مرکز تحقیقات کیف و چرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، علیرضا بافنده‌زنده از سوی بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز منصوب شد.

بافنده‌زنده عضو هیئت علمی گروه مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز است و عضویت در کمیته آموزش و بهره‌وری شورای اقتصاد و سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان، عضویت در شورای پژوهشی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، عضویت در شورای گروه مدیریت صنعتی، عضویت در کارگروه اجتماعی مرکز تحقیقات توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سوابق اجرایی وی وجود دارد.

وی دارای مدرک دکتری مدیریت صنعتی گرایش مدیریت سیستم‌ها از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و دانشیار پایه ۱۵ است که چاپ ۳۵ مقاله در مجلات داخلی و خارجی، ۲۲ طرح پژوهشی، ۲۵ مقاله در همایش‌های ملی و بین‌المللی ترجمه دو کتاب و تألیف یک کتاب را در کارنامه علمی و پژوهشی خود دارد.