امروز: دوشنبه 18 فروردین 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی؛ مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش منصوب شد

تاریخ خبر: شنبه 19 بهمن 1398 - 08:23
مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز با صدور حکمی، صمد عالی را به‌عنوان مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش منصوب کرد.

عالی عضو هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز است و ریاست امور اقتصادی دانش­‌بنیان و سرمایه‌­گذاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، ریاست مرکز مشاوره بازاریابی، مدیر بخش مشاوره و تحقیق و کارشناس بخش مشاوره و تحقیق سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان، مدیر امور اداری و منابع انسانی، مدیر نظارت و ارزشیابی شرکت‌های تابعه، ریاست قسمت مطالعات استراتژیک کارشناس ارشد برنامه‌ریزی استراتژیک شرکت تراکتورسازی تبریز در سوابق اجرایی وی وجود دارد.

وی دارای مدرک دکتری مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم و استادیار پایه ۹ است و چاپ ۳۴ مقاله در مجلات داخلی و خارجی، ۳۷ طرح پژوهشی، ۲۲ مقاله در همایش‌های ملی و بین‌المللی ترجمه سه کتاب و تألیف یک کتاب را در کارنامه علمی و پژوهشی خود دارد.